Verzenden & Retourneren

 

Verzenden

Wij gaan direct met je bestelling aan de slag! 

  • De verzendkosten binnen nederland zijn  €7,25
  • Gratis verzenden boven de €100,- 
  • (Sale artikelen vragen wij altijd verzendkosten) 

Wanneer wij jouw bestelling hebben verzonden ontvang je een verzendbevestiging. Hierin staat de track & trace code waarmee je het pakketje kunt volgen. 

Retourneren 

Als het bestelde item toch niet is wat je in gedachten had dan mag je het desbetreffende artikel ruilen binnen 14 dagen, sale artikelen uitgesloten. 

LET OP! Wij nemen geen kleding retour dat is gedragen. waar make-up vlekken op zitten of beschadigd is. Ook moeten alle kaartjes aan het retour artikel zitten. Oorbellen kunnen i.v.m. hygiene alleen retour als ze in de orginele verpakking zitten en niet is open gemaakt. 

Wanneer je retour aan de bovenste voorwaarden voldoet, meld je de retour aan door een mail te sturen naar boutiqueangelique@outlook.com vermeld in de mail je naam, het ordernummer, het product en je reden van retour. Na goedkeuring van ons  stuur je het product retour met Track & Trace code naar: 

Boutique Angelique 
Afdeling: Retour 
Zuidwenk 14
3751 CD Bunschoten Spakenburg 

De retourkosten zijn voor jouw rekening. Bewaar je Track & Trace goed ter referentie.

Je kunt het artikel ook gratis retourneren bij ons in de winkel. Neem dan wel je aankoopbewijs mee. 

Terugbetaling 

Wanneer we jouw pakketje hebben ontvangen of jouw retour in de winkel hebben ingenomen, ontvang je van ons een bevestigingsmail. Binnen 7 dagen wordt het bedrag teruggestord op je rekening. 

Mocht je na 3 werkdagen nog geen bevestigingsmail hebben ontvangen. Neem dan contact met ons op via boutiqueangelique@outlook.com